+40 738 574 897

CURSURI PENTRU ORICE VÂRSTĂ

Te pregătești pentru un examen, un schimb de cariera sau pur și simplu vrei să-ți extinzi orizonturile?

Tot ce trebuie să faci ca să te înscrii la un curs este să completezi formularul din josul paginii sau să ne trimiți un mesaj pe WhatsApp la numărul de telefon 0738574897.

Biologie (Admitere Medicină)

Pregătirea pentru admiterea la Medicină, alături de o profesoară neurobiolog care să te îndrume, ar putea să devină floare la ureche, ținând cont de rezultatele foștilor elevi: toți au fost admiși la Facultați de Medicină din țară.

Matematică

Indiferent că ești elev de gimnaziu sau liceu, profesorii noștri de mate sunt pregătiți să te ajute să îți rezolvi orice problemă.

Chimie (Admitere Medicină)

Absolventă a Universității De Medicină Și Farmacie "Carol Davila" din București, secția Farmacie, cu o experiență de 5 ani în predare, profesoara noastră de chimie este nerăbdătoare să îi cunoască pe toți cei interesați să urmeze această carieră.

Programare

Dacă vrei să cunoști mai bine sau să aprofundezi bazele programării, haide să înveți lecții precum: ștergeri și inserări de elemente în vectori, generări de matrice, subprograme sau prelucrări elementare pe șiruri de caractere.

Limbi Străine

Engleză

Ești începător sau avansat, vrei să aprofundezi sau te pregătești pentru un examen de lb. engleză? Indiferent din ce categorie faci parte, noi te așteptăm... give us a try!

Rusă

Deși nu este o limbă ușoară, nu putem contesta avantajele cunoașterii lb. ruse. Profa noastră, vorbitoare nativă de rusă, îți va demonstra că nu este atât de greu precum pare.

Înscrie-te acum!

Nume și prenume Vârstă Număr de telefon Adresă de mail Mesaj Trimite

Mai multe detalii

Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe informații.

Strada Brașov 18, Bloc OD5, Sector 6, București 061443

+40 738 574 897

office@sapienssystems.net

Luni - Vineri: 9:00-19:00 
Sâmbătă:
10:00-16:00