+40 738 574 897

Matematică

Pregătire temeinică fără stres

Olga Dragnea, profesor cu experiență de peste 20 ani

Matematica pentru dezvoltare școlară și examene pentru orice nivel. Elevii primesc materialele ajutătoare pe Classroom unde le pot accesa oricând. Acestea includ lecții, video și teste.

Te invităm la o ședință gratuită de testare!

Recomand din tot sufletul! Doamna de matematica Olga este o profesoara exceptionala care stie cum sa lucreze eficient si sa abordeze toate tipurile de probleme. Pe langa asta, este si o persoana minunata care stie sa insereze mici glumite ca sa ne motiveze sa continuam.

Sânziana Dudau

Recomand din toata inima! Nu numai ca veti invata foarte multe lucruri noi si intr-un mod foarte distractiv, dar va veti si relaxa alaturi de pisicute foarte dragastoase!

Doamna Olguta, profesoara de matematica cu care am facut meditatii m-a ajutat sa inteleg si sa invat foarte usor. De fiecare data cand am avut cate o nelamurire nu a ezitat sa-mi explice de mai multe ori pana am inteles. Dansa este superba si nu exista lectie de la care sa pleci fara sa fii ras. De asemenea, m-a ajutat sa recuperez ceea ce profesorii din invatamant nu au fost suficient de “antrenati” sa predea in asa fel ca toata lumea sa asimileze. Inca ceva de mentionat, dumneaei este de o inteligenta fantastica si poate sa explice copiilor lucruri avansate, facandu-le sa para simple. Doamna Olguta este cea mai buna!

*va poate da si sfaturi in viata personala ;)

Mihaela Monica Dumitrache

Scrie-ne pe WhatsApp

Ne găsești la numărul +40 738 574 897, sau apăsând butonul de mai jos.

Trimite formularul

Nume Telefon Mesaj Trimite