+40 738 574 897

Biologie 

Pregătire admitere medicină

Maria-Cristina Preda-Sburlea, neurobiolog și imunolog cu experiență de peste 10 ani în predare

Predau bio pentru admitere la medicină umană și veterinară. În anul 2023 elevii au intrat inclusiv cu burse la UMF Carol, dar și în alte centre din țară precum Brașov, Sibiu, Oradea, Cluj, Constanța, Craiova și la privat la Titu Maiorescu.
Materialele necesare sunt încărcate pe Classroom. Acestea includ lecții, teste și video detaliate.

Te invit la o ședință gratuită de testare!

Eu am urmat cursurile de biologie pentru examenul de admitere la facultatea de medicină. A fost minunat, puteam să pun orice întrebare și nu mă simțeam judecată când înțelegeam anumite noțiuni mai greu decât colegii mei. Îi mulțumesc prin această cale profesoarei de biologie pentru munca depusă. Seriozitatea și devotamentul sunt doar două dintre calitățile observate. 

Maria-Valentina Gelea

Recomand cu încredere! Am urmat cursurile pentru admiterea la medicina impreuna cu Cristina, un om foarte devotat, inteligent și plin de viața. Cursurile au decurs intr-o maniera placuta, nu au existat diferențe sau frica de a întreba atunci cand nu înțelegi, Cristina răspunzându-ne mereu cu calm și explicații pentru întelesul fiecăruia. Dacă veți alege Sapiens School veți beneficia de devotament , cursuri, materiale, imagini, disponibilitatea nelimitata a unei persoane devotate ce va explica pana informația se va sedimenta. Recomand cu caldura, consider ca a fost cea mai buna alegere pentru definirea viitorului meu

Andra Vișan

Recomand din suflet! Am urmat cursurile de biologie pentru admiterea la facultatea de medicina, iar profesoara de bio este una dintre cele mai implicate persoane si profesoare pe care le-am cunoscut vreodata. S-a ocupat de fiecare student in parte si a avut mereu grija sa intelegem tot, chiar si cele mai mici detalii. Multumesc pentru tot!!!

Shalini Avram

O recomand pe Cristina pt meditatii la biologie bac😀 Este f smart si reuseste sa predea materia intr un mod rapid si interesant astfel incat iti face placere sa inveti si incepe sa ti placa si biologia. Apreciez mult si ca pune suflet si te trateaza cu caldura, simtul umorului fiind un benificiu gratuit al cursurilor😌 Un milenial cu suflet de Gen Z daca mi permiteti ;)

Super Ideas

Cea mai buna alegere a fost sa fac pregătire la biologie cu Cristina. Orele erau foarte relaxante, deschise, prietenoase, iar încurajările sa lupt pentru visul meu nu au încetat sa dispară nicio clipa. Elevii care fac pregătire cu Cristina sunt foarte norocoși și au multe de învățat. Mulțumesc pentru tot! 💕 

Rebecca Yasmin Lupescu

Recomand cu incredere, eu am urmat cursurile pentru admiterea la medicina. Veti beneficia de o pregatire exceptionala, de materiale personalizate, explicatii, imagini, cursuri, si de disponibilitate maxima. Eu am reusit, datorita lor! astfel, vreau sa le multumesc pentru tot ajutorul oferit!
Viva Sapiens School!!!

Alexandra Petre

Pregătire BAC

Iris Adriana Pisicaru, neurobiolog

Predau biologie vegetală, animală și umană pentru examenul de bacalaureat, dar ofer și ajutor celor care simt că au nevoie de a se pregăti mai bine pentru școală. Elevii mei primesc lecții ajutătoare, video și teste pe Classroom, unde le pot accesa oricând. Organizez și simulări de bac.

Scrie-ne pe WhatsApp

Ne găsești la numărul +40 738 574 897, sau apăsând butonul de mai jos.

Trimite formularul

Nume Telefon Mesaj Trimite